Dobrodošli u Gradur, vaš novi omiljeni tržni centar koji je stvoren s ljubavlju prema vašim potrebama i željama! Prolazeći kroz naša vrata, ulazite u svet beskrajnih mogućnosti i inspiracije. S ponosom vas pozivamo da istražite našu raznoliku ponudu, bogatu raznovrsnim proizvodima i uslugama koje će zadovoljiti i najistančanije ukuse.

Ovdje u Graduru, vaša udobnost i zadovoljstvo su naši najviši prioriteti Naš prijateljski i stručan tim čeka vas s osmijehom, spreman da vam pruži vrhunsku uslugu i savjete. Bez obzira da li ste u potrazi za modnim trendovima, tehnološkim inovacijama ili kućnim potrepštinama, naše prodajno osoblje je tu da vam pomognu pronaći savršen proizvod koji odgovara vašim potrebama.

Neka vaša iskustva u Graduru budu više od obične kupovine. Naš tržni centar nudi mnoštvo dodatnih sadržaja i aktivnosti koje će upotpuniti vaš boravak. Uživajte u ukusnim zalogajima u našim restoranima i kafićima ili provedite vreme sa porodicom i prijateljima u našem zabavnom centru.

Otvorite svoje srce i um, prepustite se čarima Gradura i doživite shopping kao nikada do sada. Dođite i istražite sve što smo pripremili za vas u našem svežem, modernom i uzbudljivom tržnom centru. Dobrodošli u Gradur – mesto gde se snovi o savršenoj kupovini ostvaruju!